"Vegyél te is egyet az iskolatáskába" Tanévkezdést támogató program

2019.07.03

A tanévkezdés a legtöbb család számára jelentős anyagi teherrel jár és a legszegényebb rétegnek önerőből szinte esélyük sincs arra, hogy minden szükséges iskolaszert biztosítsanak a gyermeküknek.

A gyermekek megfelelő eszközök és alapvető dolgok nélkül kezdik a tanévet. Ezen dolgok hiánya nemcsak a tanulást akadályozza, de szégyenkezésre is okot adhat, a már eleve nehéz sorsú gyermekekben.

A TESCO áruházakkal közös akciót szervezünk( "Vegyél te is egyet az iskolatáskába" program) 2019.július 10. és 2019. augusztus 31. között minden hétvégén pénteken és szombaton egy-egy TESCO áruházban leszünk elérhetőek, hogy ezen családok számára a tanévkezdéssel járó, gyerekenként több tízezer forintos egyszeri kiadás ne egy megoldhatatlan feladat legyen.

Célunk a TESCO áruházakkal közösen, hogy legalább 1000 rászoruló iskolás gyermeknek megtudjuk teremteni az iskola kezdési csomagját ( Táska, írószerek, tolltartó, füzetek, tornaszerek....stb. )

A pontos helyszíneket folyamatosan töltjük fel.

Első alkalommal a TESCO Új Buda Center Hipermarket Hengermalom u. 19-21 Budapest, XI. kerület üzletében várjuk azokat, akik támogatni szeretnék a programunkat 2019. július 12. pénteken és július 13. szombaton 10.00-20.00 között.

Az oldalon található írások, a szerző kizárólagos tulajdonát képezik. Felhasználásuk kizárólag az engedélyével lehetséges.Ez alól kivételt képez a magáncélú felhasználás, amikor valaki magánszemélyként, közösségi oldalon, e-mailben, vagy akár nyomtatott formában megosztja a tartalmat ismerőseivel. Az illetéktelen felhasználás büntető- és polgári jogi következményekkel, kártérítési igénnyel jár!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el