KIK VAGYUNK

Ez a mi történetünk

Alapítványunk megalapítását egy 2014-ben született down szindrómás kislány ihlette meg, ekkor döntöttük el, hogy SNI gyermekek és felnőtteknek szeretnénk segítséget nyújtani. A kuratórium tagjai között vannak ezen kislánynak a szülei is, akik úgy vállalták a gyermeküket, hogy tudták down szindrómával születik. 2016-ban a sors összehozott egy balesetben lebénult ágyban fekvő fantasztikus emberrel, aki végül az alapítónk lett. Az alapítás előtti két évben sokat foglalkoztunk azzal, hogyan is álljunk neki, lépésről-lépésre megterveztünk mindent és rengeteg ötlet fogalmazódott meg bennünk. Így 2017-ben kész célokkal indíthattuk útjára a Tündérlámpás Alapítványt, melyet 2018. január 29-én bejegyeztek. Belefogtunk több projektbe, ami mind nagyon jó eredménnyel zárult. Sikereink hatására bátorodtunk fel hogy több rétegnek nyújtsunk segítséget,lehetőséget ebből született alapítványunk szlogenje a ,, Miért ne segíthetnénk mindenkinek , miért ne próbálhatnánk meg.." Elindítottuk a jótündérklub projektünket ami hajléktalanok segítésével foglalkozik , majd újabb águnk bontakozott ki a tégyhozzá nevében ahol hátrányos helyzetű családok mindennapjait tehetjük szebbé az ott pályázható tárgyakkal, élelmiszer csomagokkal.


CSAPATUNK

Ismerd meg a valódi hősöket

Juhász Judit

Email:

juhasz.judit@tunderlampas.com 

Faragó Tuzson

Email:

farago.tuzson@tunderlampas.com 

Baán Daniella

Email:

baan.daniella@tunderlampas.com 

Baán Máriusz

Email:

baan.mariusz@tunderlampas.com ÉS MOST?

Támogasd küldetésünket

 

Az oldalon található írások, a szerző kizárólagos tulajdonát képezik. Felhasználásuk kizárólag az engedélyével lehetséges.Ez alól kivételt képez a magáncélú felhasználás, amikor valaki magánszemélyként, közösségi oldalon, e-mailben, vagy akár nyomtatott formában megosztja a tartalmat ismerőseivel. Az illetéktelen felhasználás büntető- és polgári jogi következményekkel, kártérítési igénnyel jár!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el