ÉLMÉNYHALOM 

ÉLMÉNYHALOM 

NYÁRI TÁBOR 2021 - SZIGETHALOM


Alapítványunk nyári tábort hirdet 5-12 év közötti gyermekek számára. A tábor nyílt bárki csatlakozhat, egy hetes turnusokban várjuk a csemetéket hétköznaponként. A nyári szünidő alatt minden hétfőn reggel 8 órakor indulnak és délután 6 óráig tartanak. Minden nap színes programokkal várjuk a gyerekeket, rossz idő esetén benti programokat szervezünk.  SNI gyermekeket szívesen látunk, előzetes egyeztetés alapján.

Turnusaink:

2021. június 14-2021. augusztus 31. között folyamatosan hétfőtől péntekig 

Egy átlagos heti programunk így alakul:

Érkezés reggel 8-9 között

Tízórai 9-10 között

Színes programok 10-15 között egész héten időjárás függvényében

- Látogatás a Szigethalmi Vadasparkba

- Látogatás az Emese Parkba

- Látogatás a sziegtszentmiklósi tanösvényhez és az egyedülálló úszóláphoz

- Látogatás a taksonyi pónifarmra, lovaglási lehetőséggel

- Strandolunk az Oázis Strandon

- Túra a tököli parkerdőben és séta a Dunaparton

- Játszótér, légvárazás

- Fagyizás, cukrászdába megyünk, pizzériát látogatunk

- Csillámfestés, lufihajtógatás, kreatív programok ( rajz, festés, társasjátékok, szabatéri rohangálás, vizes lufi, festék darts és sok sok egyéb program

Uzsonna 15-16 között

16órától jó idő esetén kint vagyunk a szabadban, rossz idő esetén további benti programok, hazamenetel 16-18 között folyamatosan.

Minden pénteken hétzáró bográcsozás!

Nálunk minden gyerek élményekkel gazdagon távozik, külön facebook csoportot hozunk létre az adott hét résztvevőinek, ahová - megadott beleegyezés esetén - teszünk fel képeket.

Áraink

38.000Ft/fő/hét

Az adott ár tartalmaz napi háromszori étkezést - tízórai, ebéd, uzsonna - és minden belépőjegyet, továbbá a kiegészítő programok árát is.  

A gyerekek hozhatnak költőpénzt magukkal ha valahol venni szeretnének magunknak emléktárgyat illetve a belépőjegyen kívűl szeretnének a helyszíneken valami plusz szolgáltatást igénybevenni. 


Hogyan tovább?

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet táborunkra, 15.000Ft előleg befizetését kérjük a jelentkezés véglegesítése után banszámlaszámunkra megküldeni szíveskedjen. Ezzel garantálja helyét a csoportba.  Amennyiben a COVID járványintézkedések miatt valami miatt meghiúsulna a program, az előleget visszautaljuk. 

Kérjük az alábbi űrlap kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot!

Táborunk szervezői, pedagógusaink

Vincze Viktória

Óvónő


Baán Daniella

Pedagógus asszisztens


Baán Máriusz

Alapítványunk elnöke, segítő tagunk


.......................

Önkéntes segítőnk

Tábor helyszíne az Ifjúsági Élménytábor - Szigethalom Rákóczi utca 147.Az oldalon található írások, a szerző kizárólagos tulajdonát képezik. Felhasználásuk kizárólag az engedélyével lehetséges.Ez alól kivételt képez a magáncélú felhasználás, amikor valaki magánszemélyként, közösségi oldalon, e-mailben, vagy akár nyomtatott formában megosztja a tartalmat ismerőseivel. Az illetéktelen felhasználás büntető- és polgári jogi következményekkel, kártérítési igénnyel jár!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el