Pályázataink

A Tündérlámpás Alapítvány Magyarország területén az 1000 fő alatti lakosokkal rendelkező települések önkormányzatai/fenntartói részére pályázatot ír ki.

csa100év II.

2019.02.11

Korosztálytól függetlenül várunk olyan 100 év múlva esedékes használati tárgyak vizuális bemutatását ,melyeket háztartási szemétből/hulladékból készíthetsz el.

csak100év

2019.01.12

Korosztálytól függetlenül várunk történeteket,elképzeléseket arról hogy szerinted mi lesz 100 év múlva. A globális felmelegedés javulni fog ? És ha nem milyen következményei lehetnek ennyi idő elteltével.

Az oldalon található írások, a szerző kizárólagos tulajdonát képezik. Felhasználásuk kizárólag az engedélyével lehetséges.Ez alól kivételt képez a magáncélú felhasználás, amikor valaki magánszemélyként, közösségi oldalon, e-mailben, vagy akár nyomtatott formában megosztja a tartalmat ismerőseivel. Az illetéktelen felhasználás büntető- és polgári jogi következményekkel, kártérítési igénnyel jár!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el