Sajtómegjelenéseink

2018. 03. 17. 16:26 

Kikötözték a fiút - a kórház szerint szabályosan jártak el

- Meztelenül tartották, lepedő és párna nélküli matracon fektették az autista és súlyosan fogyatékos fiát a Kaposi Mór Oktató Kórházban - állítja az édesanyja. A pedagógus hölgy többször szóvá tette a körülményeket de nem változtattak rajta. Felfekvése lett és súlyos bőrproblémái. ..


2018. március 8-án a Lánchíd Rádió Kettesben adásában Soós Andrea vendége volt Baán Daniella a Tündérlámpás alapítvány elnök helyettese. Az alábbi linken hallgathatjátok meg a vele készült riportot, mely kb. 50 perc! A téma az autizmus, a Down-szindróma, a szülés alatti és utáni vizsgálatok és még sok-sok érdekesség! Érdemes végig hallgatni!


Szeretetvirág - rajzpályázat 

Rajzpályázatot hirdet a Tündérlámpás Alapítvány Szeretetvirág címmel. (Pályázatfigyelő)


A Tündérlámpás Alapítvány rajzpályázatot hirdet Szeretetvirág címmel. A pályázatra három és 14 év közötti gyerekek olyan alkotásait várják, amelyek témája a szeretet. A beküldött képeket közönségszavazásra bocsátják.


Sikeres volt gyűjtésünk!

Ha részt vettetek Mikulásünnepségünkön és megkóstoltátok a tagjaink, kollégáink, sportolóink szülei által készített... 


Büszke a Póni Derby győztese

Kilenc póni és kicsi lovasai álltak starthoz a Tündérlámpás Alapítvány - 2. Póni Derbyben. A start után Zsivány vezetett, majd az utolsó száz méteren Büszke és Vörös Tamara nagy hajrával győzött. A második helyezést Ricsi szerezte meg Tóth Rozival, Zsivány és Takács Eszter Cseperke előtt.


Kétszeresen is büszke a Póni Derby győztese

Kilenc póni és kicsi lovasai álltak starthoz a Tündérlámpás Alapítvány - 2. Póni Derbyben. A start után Zsivány vezetett, majd az utolsó száz méteren Büszke és Vörös Tamara nagy hajrával győzött. A második helyezést Ricsi szerezte meg Tóth Rozival, Zsivány és előtt.


Nagy bajban lehetnek pár éven belül: muszáj elköltöznie a családnak Dani betegsége miatt

                                                       Tatabánya - Másfél évet várt a kis Bazsó Dániel (2) családja, 

                                 hogy megkapja az izomsorvadásos genetikai betegségben 

szenvedő kisfiú diagnózisát. Időközben hitelből lakást vettek,

 amiről kiderült: Dani betegsége miatt nem élhető a számukra.


Országos alkotói pályázat díjátadó ünnepségét tartották meg a Gyulai Implom József Általános Iskolában. 

Országos alkotói pályázat díjátadó ünnepségét tartották meg a Gyulai Implom József Általános Iskolában.

A Tündérlámpás Alapítvány által meghirdetett, Csak 100 év című kreatív alkotói pályázatra több mint száz pályamunka érkezett be. A gyerekeknek versben, történetben, rajzban kellett megmutatniuk, szerintük mi lesz száz év múlva.

A fődíjat, egy 50 ezer forint értékű utalványt, az Implom-iskola 3. c osztálya nyerte el. A nyereményt kirándulásra fordítják.


Hot magazin

Tündérlámpás Alapítvány - Póni Derby a Kincsem Parkban! 

2019.06.28.


Az oldalon található írások, a szerző kizárólagos tulajdonát képezik. Felhasználásuk kizárólag az engedélyével lehetséges.Ez alól kivételt képez a magáncélú felhasználás, amikor valaki magánszemélyként, közösségi oldalon, e-mailben, vagy akár nyomtatott formában megosztja a tartalmat ismerőseivel. Az illetéktelen felhasználás büntető- és polgári jogi következményekkel, kártérítési igénnyel jár!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el